parallax layer

Zeker Parkeren

Helpt u op weg met parkeren

Laagste prijs garantie

Goedkoop parkeren is gegarandeerd, vind je het ergens anders goedkoper dan krijg je het verschil in prijs terug.

Geen boekingskosten of andere verborgen kosten

De prijzen die op Zeker Parkeren Schiphol staan vermeld zijn exact hetzelfde als de prijzen die de parkeeraanbieder biedt. Je betaalt dus niks extra.

Betrouwbaar en simpel

Wij stimuleren het schrijven van reviews door bezoekers van verschillende parkeerplaatsen. Zo krijg je een volledig beeld van parkeren op Schiphol

Onze kernwaarden

Goedkoop, betrouwbaar en simpel. Dat zijn de drie kernwaarden waar Zeker Parkeren zich op richt. Nog geen jaar geleden zijn we begonnen met het ontwikkelen van onze vergelijkingswebsite voor parkeergelegenheden rondom Schiphol. Websites van de concurrentie vonden wij vaak te statisch en te weinig gericht op de gebruiker. Vandaar dat onze focus ligt op het vergaren van recensies, feedback en ervaringen om niet alleen onze service constant te verbeteren maar zo ook de best gewaardeerde parkeergelegenheden aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Het onstaan van het idee

Het idee is ontstaan omdat wij zelf in het verleden regelmatig vluchten vanaf onder andere Schiphol boekten. Nu was het altijd zo dat parkeren rondom de minder populaire luchthavens als Maastricht en Groningen geen probleem was. Gingen we echter naar Schiphol dan was het een heel gedoe. In die tijd waren er nog geen websites als deze en werd er al snel bij de eerste de beste (en daardoor vaak duurste) parkeergelegenheid nabij Schiphol een plekje geboekt. Dit moest anders vonden wij en zodoende werd er kort daarna leven in Zeker Parkeren Schiphol geblazen.

 
Parkeerplaatsen
 
Aantal reviews geplaatst
 
Parkeerders geholpen in 2015
 
Klanttevredenheid

Service

We hopen je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het zoeken en vinden van de beste optie wat betreft parkeren op Schiphol!

Wil je graag iets kwijt over de website of over de service die wij leveren?  Of heb je een vraag of algemene opmerking? Neem gerust contact op met Zeker Parkeren  Eindhoven.